Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
ventus Değerli Üye
|
Tarih: Prş Ksm 28, 2013 11:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
ayrıca facebookta arkadas degılım ancak endurocu com bayrakı olan fotosu vardı köpek resımlerıde vardı samsunluydu sanırım ısmını burdan face e kopyaladım ve mesaj attım cunkı ordakı abının fotoları arasında bır garaj 2 motosıklet ve endurocu logoluu bayraklar vardı samsunluydu o arkadasa yorum attım ama bayagı zaman oldu
nese uzatmak ıstemıyorum tepkımı koydum... |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Cum Ksm 29, 2013 11:22 am Mesaj konusu: |
|
|
ventus, imzamda ismim ve soyadım yazıyor TA6B nickiyle yazıyorum doğrudur. Facebook'tan bana mesaj attığınızı yazıyorsunuz, böyle bir mesaj almadım. Almış olsam, aldım derim bunda herhangi bir çekince duymuyorum. Ama siz mesajınızın içeriği konusunda bir açıklama bile yapmıyorsunuz, ayrıca beni ne kadar tanıyorsunuz? Kaç defa yüz yüze konuştuk sizinle? Dürüst olmadığım ve adam kayırma konusunda eleştiride bulunuyorsunuz, o halde net ve elle tutulur örnekler ile buraya yazmalısınız ki herkes bilsin ve görsün ne kadar üç kağıtçı, taraf tutucu bir adam olduğumu. Tüm üyelerin bunu bilmeye hakkı var sanırım. Uzatmak istemiyorum derken; lütfetmeyin buyrun uzatın herkes eteğindeki taşları döksün bilelim. Tepkinizi koyarken (ki bu sizin en doğal hakkınız) dürüst olmadığım ve adam kayırma konularında yazdığınız yorumlarınızı bana ve tüm site üyelerine ispat etmek zorunda olduğunuzu hatırlatırım. Çünkü bunlar herhangi bir varsayım değil itham'dır.
Açıklama yapmanızı bekliyorum "neyse uzatmak istemiyorum tepkimi koydum..." diyerek köşenize çekilemezsiniz. Buyrun söz sizde... _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
fishbone_bir Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pzr Arl 08, 2013 4:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gökşin abiyi haklı buluyorum Ventus çamur at izi kalsın yapıyorsun ,Hellas yada Tab35
ayrıldığı iyi olmuş bu konuya el attığın için de ayrıca teşekkürler Gökşin abi.
Ventus bende açıklama bekliyorum. _________________ *...ya olduğun gibi görün
yagöründüğün gibi ol...*
...................HONDA TA XL 600
XL650...........................
0 533 540 15 14
İlhan UĞURLU |
|
Başa dön |
|
|
ventus Değerli Üye
|
Tarih: Pts Arl 09, 2013 3:08 am Mesaj konusu: |
|
|
ne münasebet niçin açıklama yapayım sana .sen kimsin .zaten bu forumun sorunu bu tuhaf gruplasmalar .hemen cıkıyorsun ortada bır tartısma var taraf oluyorsun yetmıyor bırde hesap soruyorsun .e yapmıyorum ne olucak... umarım okuyan herkez anlamıstır sizlerin cok ciddi adam kayırma ve en önemlisi USLUP sorununuz var
2.ci oalrak çamur at ızı kalsın yapmıyorum iftiracılık yapma ..dur yada şöle diyeyim sayın admin gökşin bakın adam bana iftira atıyor görüş belirtmiyor .. üstüne üstlük hesap soruyor lütfen dürüst bır adam olarak gereken uyarıyı adalet adına verin.
FİSHORBE yadıkalrın arasında tek kabul edılebılrı olay göksın abıyı haklı buluyorum cümlesi ....onun haricinde haddini bil. |
|
Başa dön |
|
|
Aldebaran Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Arl 09, 2013 7:15 am Mesaj konusu: |
|
|
ventus demiş ki: |
ne münasebet niçin açıklama yapayım sana .sen kimsin .zaten bu forumun sorunu bu tuhaf gruplasmalar .hemen cıkıyorsun ortada bır tartısma var taraf oluyorsun yetmıyor bırde hesap soruyorsun .e yapmıyorum ne olucak... umarım okuyan herkez anlamıstır sizlerin cok ciddi adam kayırma ve en önemlisi USLUP sorununuz var
2.ci oalrak çamur at ızı kalsın yapmıyorum iftiracılık yapma ..dur yada şöle diyeyim sayın admin gökşin bakın adam bana iftira atıyor görüş belirtmiyor .. üstüne üstlük hesap soruyor lütfen dürüst bır adam olarak gereken uyarıyı adalet adına verin.
FİSHORBE yadıkalrın arasında tek kabul edılebılrı olay göksın abıyı haklı buluyorum cümlesi ....onun haricinde haddini bil. |
Ventus, yazini okuyan herkes gorur ki uslup sorunu olan sensin. Tanimadigin adama laf atan, sonra da buyukluk gosterip affediyormus gibi yapan da sensin. Simdi de tepki gosterenlere saldiriyorsun. Yillardir takip ederim bu forumu, daha hellas mevzusu haricinde sorun yasandigini yada taraf tutuldugunu gormedim. Taraf tutulacak bir durum da gormedim. Madem var boyle bir sey, cik adam gibi soyle, neye taraf tuttular, kullandigin motor yagini mi begenmediler, gezilerinin detayini paylastinda rotana mi laf soylediler? Fishbone hakli, camur atiyorsun. Ya cikip sozunun arkasinda dur boyle boyle oldu diye, yada evet hata yaptim kusura bakmayin de bitir konuyu. Sana kimsenin hesap sordugu yok. Sen goksin abi den hesap sormaya kalktin. İspat et hakliligini, beraber hesap soralim... |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|