Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
naproksen Tecrübeli Üye

|
Tarih: Çrş Tem 03, 2013 10:40 am Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı olsun. Biraz kullandıktan sonra bilgileri bizle paylaşırsan seviniriz. Yakıt tüketimi, konfor v.s. gibi mesela... _________________ http://lntoftheotherworld.blogspot.com/ |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
fishbone_bir Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pzr Tem 07, 2013 10:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı olsun .Yağı ben 5000 de değiştirdim filtreyi ise 2 yağ değişiminde değiştirdim.Servis kitabında 12.000 km yazıyor .  _________________ *...ya olduğun gibi görün
yagöründüğün gibi ol...*
...................HONDA TA XL 600
XL650...........................
0 533 540 15 14
İlhan UĞURLU |
|
Başa dön |
|
 |
fishbone_bir Tecrübeli Üye

|
|
Başa dön |
|
 |
kalyoncu Katılımcı Üye

|
Tarih: Pts Tem 08, 2013 7:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
bilgiler için teşekkür ederim. yakıt tüketimini henüz netlestiremedim kısa zamanda ortaya çıkacak, konfor için kesinlikle beni tatmin edecek düzeyde. farklı bir enduro kullanmadığım için yada daha yeni model TA kullanmadığım için pek kıyaslama yapamıyorum.
tecrube edindikçe sizlerle paylaşacağım , orta sehpayı kendim hallettim tornacı olup motorsiklet sahibi olmak çok iyimiş. biraz dizayn hatası var ama onuda çözeceğim inş.
simdilik sırada telli janta güzel akort yapabilecek bir usta bulmak avrupa yakasında tanıdığınız bildiğiniz bir usta var ise cok memnun olurum . balansı kursunla aldılar ama görüntü çok kötü oldu. |
|
Başa dön |
|
 |
kalyoncu Katılımcı Üye

|
Tarih: Sal Tem 09, 2013 5:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
2. depoyu bitirdim . suan için 28 krş hesapladım ama 25-30 krş arası değişecek kanatindeyim. Hafta içi işe gidip gelirken kullanıyorum sabahları trafik malum .normal seyirde ise 110 km civarlarında gidiyorum.
saygılar |
|
Başa dön |
|
 |
|
|