Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
emrello Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts May 20, 2013 3:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
kenanakyol, Sanırım H3 ampul kullanan bir sis farı kullanıyorsunuz. Şarj bitme sorunu oldu mu hiç? (Sürüş sırasında kullanım sonucunda.) _________________ TA '07 (Anya) |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
kenanakyol Değerli Üye

|
Tarih: Pts May 20, 2013 9:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
emrello, şürüş sırasında bir şarj sorunu yaşamadım. olacağını da pek sanmıyorum, sürdüğün sürece şarj olduğu için problem (şimdilik) yok, ama ustamın dediği şehir içi sürüşlerde pek kullanma dur-kalklar sırasında akım çekecektir o yüzden şehirler arası yolculuklarda kullanırsan sorun olmaz dedi. |
|
Başa dön |
|
 |
emrello Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal May 21, 2013 12:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
kenanakyol demiş ki: |
emrello, şürüş sırasında bir şarj sorunu yaşamadım. olacağını da pek sanmıyorum, sürdüğün sürece şarj olduğu için problem (şimdilik) yok, ama ustamın dediği şehir içi sürüşlerde pek kullanma dur-kalklar sırasında akım çekecektir o yüzden şehirler arası yolculuklarda kullanırsan sorun olmaz dedi. |
Teşekkürler cevap için Ben de dx'ten H3'lü sis farları sipariş ettim. Ne olur ne olmaz diye H3 LED ampul de aldım. Bakalım nasıl çıkacak... _________________ TA '07 (Anya) |
|
Başa dön |
|
 |
kenanakyol Değerli Üye

|
Tarih: Sal May 21, 2013 11:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
emrello süper olacak inan, daha önce yapsaydım keşke diyeceksin:))bir de yükseklik ayarlarını iyi yap çok yukarıda olursa öndeki aracı rahatsız ediyor sen solladıktan sonra uzun kısa ne varsa arkandan yakıyorlar ve haliyle kulakların çınlıyor:))) |
|
Başa dön |
|
 |
|
|