Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Retired Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Eyl 24, 2012 1:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Değerli Katılımcılar, Emniyet Genel Müdürlüğünün Motosikletlerdeki topcase ve yan çantalarla ilgi özellikle yanlış tanımlamalardan kaynaklanan ceza uygulamaları hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum, bireysel dilekçelerle Genel Müdürlüğün uyarılması gerektiğini düşünüyorum. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Webbi Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Eyl 24, 2012 1:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
canekin demiş ki: |
Çok güzel olmuş (gibi)
böyle diyorum çünkü diğer açılardan da görmeyi arzu ediyorum
satamadım gitti şu cbf150 yi nc700x e fena takılmış haldeyim, gün geliyor arka sele dar görünüyor gözüme ama sonra yine bin türlü artısından ötürü nc700x i aklımdan atamıyorum..
Kullanımını ayrıca merak ediyorum zaten çatlayacağım
Mümkünse bu çantalı haliyle bir kaç fotoğraf daha paylaşır mısınız ? tanıtım fotoları yerine gerçek çekimler görmek daha hoş oluyor
İyi günlerde kullanın tamamını  |
Senin CBF 150 NC 700'den fazla yakıyodur..  _________________ Vehbi TATAROĞLU
XTZ 750 SUPER TÉNÉRÉ
GSX 1300 R HAYABUSA |
|
Başa dön |
|
 |
canekin Katılımcı Üye

|
Tarih: Sal Eyl 25, 2012 12:16 am Mesaj konusu: |
|
|
Webbi demiş ki: |
Senin CBF 150 NC 700'den fazla yakıyodur..  |
Cbf le aynı günlük kullanım şartlarımda 3lt yakarken, NC700 le 3.8lt fln yakıyorum 100km de. Gücü, rahatlığı ve de fren performasını düşününce değecek bir fark ki, bugün şehir içi ama uzun km sabit hız kullaninca tuketim 3.5 a doğru iniyor, hatta az daha altına iner. He buarada bu kullanımlar şehiriçide dahil artçılı. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|