Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Arkadaşlar hepinze ayrı ayrı teşekkürler...uzun zamandır almayı planladığım bir makinaydı ve sonunda Fazere kavuştum...almadan bir hafta önce rüyamda bile gördüm.
Tarih: Cum May 27, 2005 8:37 am Mesaj konusu:
Haluk,
Alıntı:
almadan bir hafta önce rüyamda bile gördüm.
Ahh bide benim gördüğüm rüyalar gerçekleşse be yawwww.Önce uyumalıyız dimi arkadaşlar.zati ben rüyamda hep kendimi uyanık görüyorum.Bu da demek oluyor ki benim rüyalarımda gerçekleşiyor. Öyle değil mi Gökşin? _________________
En son ssaygl tarafından Cum May 27, 2005 8:55 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız