Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Çrş Şub 29, 2012 1:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
ozzy10 demiş ki: |
__face__, bazıları vazgeçer bu sevdadan vazgeçenler otomobilleri seyretmeye başlar, buluta yaptıklarımızı görüpte bu tılsımdan hala etkilenenler beş - on sene sonra yanımızdan cilli gibi aletle geçerler belkide bu seferde biz onlara bakarız . Gerçi bizim bakım esnasında müstescen ve ağza biber sürmelik diyaloglar geçtiği için kimsenin görmemiş olması iyi oldu deniledebilir ))))) |
Ama bakımlarda küfürlerin bininin bir para olması adet mi oldu ne, her bakımda sıyırıp duruyoruz... ama bir yerden sonra açılacak her vida açıldıktan sonra, sorunlar azalıyor ve keyif verir hale geliyor... Bulut'un gün görmemiş yerlerini, gün ışığına çıkartıyoruz, olur o kadar...
Bu arada yanımızdan cilli gibi makinelerle geçerken kardeşlerimiz; ben Safinaz'a, sen Bulut'a biniyor olacağız ve onlar hala ağzı açık: Vayy Vaay Vaaaaayy... diyecekler, unutma! _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
ozzy10 Değerli Üye
|
Tarih: Çrş Şub 29, 2012 1:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
__face__, vay vayyy vaayyyy, hoşuma gitti şimdi bak |
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Çrş Şub 29, 2012 1:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
__face__, vay vayyy vaayyyy, hoşuma gitti şimdi bak |
Yalansa yalan de... Ben 8 senedir biniyorum benim yaşlı kızım Safinaz 100.000km de ama devaaaaammm...
10 sene sonra bak neler değişecek vize yaşlı kurtlar diyecekler... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
ozzy10 Değerli Üye
|
Tarih: Çrş Şub 29, 2012 1:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
__face__, 100.000 mi ?? dur bakalım rodajı yeni bitmiş 10 sene sonra ancak genç kız olur, biz pişmaniyeye döneriz o ayrı osene sonra |
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Çrş Şub 29, 2012 1:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
__face__, 100.000 mi ?? dur bakalım rodajı yeni bitmiş 10 sene sonra ancak genç kız olur, biz pişmaniyeye döneriz o ayrı osene sonra |
Dimi rodajdaydı daha...
E bizde Evlatlara bırakırız, pişmaniye olduğumuzda.. _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|