Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
MesutKORKMAZ Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Nis 08, 2011 1:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Umut_YILMAZ demiş ki: |
...
Hatta geçen bir çevirmede ceza bile kesmediler. Yok ya bu far sisi farı sayılmaz kendini zor aydınlatıyo diye yorumladılar |
Sis farı diye mi ceza keseceklerdi Umut? Bunlar kesinlikle sis farı değil ki. Gündüz farı. Bu yüzden ceza kesemezler ama yine de inatlaşmamakta fayda var _________________ BMW F650GS
05324625892
|
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
zaferoz Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Nis 08, 2011 2:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
MesutKORKMAZ bizim polislerin bunu anlayabileceğini düşünmüyorum o yüzden gördüğüm yerde kapatıyorum maalesef |
|
Başa dön |
|
|
turkizmir Demirbaş Üye
|
Tarih: Cum Nis 08, 2011 4:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence imza toplanıp Emniyet Müdürlüğüne dilekçe verilmeli, teknik özellikleri itibarı ile göz almadığının ispatı ve görünürlüğün artmasına yardımı sayesinde trafikte rahat ve güvenli dolaşım sağlandığı film belge evrakı müsbitelerle açık seçik dilekçe vasıtası ile anlatılmalı ve Emniyet genel müdürlüğü aracılığı ile genelge mevzuat bişeylerin Polis memurlarına gönderilip konu hakkında bilgi sahibi olmaları sağlanmalı. Motosiklet kulubu demek, gezi tur fotoğraflarının yayınlandığı mekan mekan toplantı yapılan yerlerin adresilerini ve kim gelmiş kim gitmiş paparazzisinin oluştuğu ortam olmamalı.Diye düşünüyorum. fikrim görecelidir. kişiden kişiye değişkenlik gösterir bağlayıcıda değildir.teşekkür ederim. |
|
Başa dön |
|
|
MesutKORKMAZ Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Nis 08, 2011 5:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
zaferoz demiş ki: |
MesutKORKMAZ bizim polislerin bunu anlayabileceğini düşünmüyorum o yüzden gördüğüm yerde kapatıyorum maalesef |
Zafer benim motorumda 3 takım var ve hiç bir zaman kapatmıyorum. polislerin ben geçerken ne kadar dikkatli baktıklarını da her seferinde gözlemledim. Ha bundan sonra bir şey derlerse bunu bilemem tabi
turkizmir;
Göz almadığını ispatlayamayız ki. Çünkü göz alıyor Gündüz değilse bile hafif bulutlu bir havada göz alıyor. _________________ BMW F650GS
05324625892
|
|
Başa dön |
|
|
kadawrakamil Yeni Üye
|
Tarih: Cmt Nis 16, 2011 8:36 am Mesaj konusu: sis farı |
|
|
merhabalar,acaba bmw r1150 rt için bu sis farları uygunmudur.takılabilir mi.takılırısa nasıl ulaşabiliriz size,teşekkürler. |
|
Başa dön |
|
|
|
|