Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Siz de crossover modeline ilk görüşte aşık oldunuz mu |
Owwwww...oldum vallaha |
|
22% |
[ 6 ] |
Bu ne çirkin bir şey ya... |
|
22% |
[ 6 ] |
Du bi çıksın da ondan sonra bakarız |
|
55% |
[ 15 ] |
|
Toplam Oylar : 27 |
|
Yazar |
Mesaj |
Umut_YILMAZ Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Arl 22, 2010 5:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Metin Bey hepsi güzel bu enduro denen yaramaz oyuncakların zaten:) _________________ RIDE&LIVE
KLE500
GSX650F
TRANSALP XL650V
TENERE XTZ 660
DL 1000
|
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
Umut_YILMAZ Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Arl 22, 2010 5:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgiliygr, sanırım ufak bir yanlış anlaşılma oldu... İkinci linkteki V4 motor 800cc olan zaten enduro modeli değil. Ben onu hani bu da güzel olmuş diye koymuştum. _________________ RIDE&LIVE
KLE500
GSX650F
TRANSALP XL650V
TENERE XTZ 660
DL 1000
|
|
Başa dön |
|
|
TDMerhan Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Arl 22, 2010 6:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
1200 ADV yi andıran koruma demirleri ve GaGacık yerine biraz daha GS çizgilerinin dışında bir dizayn olabilirdi...
Çok kötü değil ama bir GS özentisi var gibi, sanki, bence, galiba, ne bileyim belkide öyledir , yada ben öyle sandım _________________ Hayat,Hayelleri ertelemek için çok kısadır.... |
|
Başa dön |
|
|
onurtrans Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Arl 22, 2010 8:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence de güzel duruo ama gs e benzedediğini söyleyemem biraz yeni kasa transalp biraz varardero fazla olarakta vfr 1200`e benziyo gaga konusuna gelince bmw`de var diye koyamıcakmı adamlar _________________ ÖzgürlükRüzgarlaBaşlar
transalp xl600
506 8393849
|
|
Başa dön |
|
|
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Çrş Arl 22, 2010 8:27 pm Mesaj konusu: Re: Honda'nın yeni oyuncakları...2012 |
|
|
Umut_YILMAZ demiş ki: |
Honda, BMW 1200 GS lerin saltanatına son vermek için yeni CROSSOVER modelini görücüye çıkarttı.
|
Sevgili Umut eski japon enduro sever biri olarak gs in rakibi hondanın yeni modeli nede süper tenere rakibi olamaz,neden olamaz diye bir soru akla gelebilir konuyu açıklamaya çalışayım.
Varadero ve muadili hacimli uzun yol enduroları ile gs arasındaki en önemli faktör bilindiği üzere düşük ağırlık merkezinin motor dizaynından dolayı sahip olması yani boxer oluşudur geriye kalan detaylar bana göre ikinci planda kalıyor bu detaylarda
işte şaftlı olması yakıt tasarrufu (emsalleri arasında) bir cruiser süspansiyonu gibi artçılı -artçısız yol konforu sağlaması ve olağan üstü mükemmele yakın frenleridir.
Bu bağlamda olaya bakacak olursak bmw boxer motorunun benzerini diğer rakipleri yapmadıkça gs ile rekabetleri söz konusu olamayacağı düşüncesindeyim.
Halbuki sıralı dört silindirin söz sahibi olan japon ve italyanların motorlarının benzerini bmw 1000 rr modeliyle bu pastaya ortak olabilmişken (satış adeti düşük )rakiplerinn boxeri birebir kopya etmedikten sonra patent sorunu olacağınıda sanmıyorum,onlarda bu işe bir yerden başlamaları lazım diyede düşünüyorum.
Japonların veya italyanların gerçekten bmw gse rakip olmalarını arzu ediyorum lakin bu modeller ile değil malesef rakip olamazlar süper tenere yeni kasanın hali ortada Türkiyedeki satış adedi sanırım 4-5 tane hemde anormal fiyat indiriminden sonra (43 bin tl den 36 küsur tl ye full aksesuarlı olduğu halde)Varadero yeni kasada çıksın değişen bir şey olmayacak gibi.
Varaderomun neyini arıyorum biliyormusunuz vibrasyonsuz seri bir şekilde süratlenmesini ,ivmelenmesini ve eşşiz farlarını ve yolu çok iyi aydınlatmasını keçke kullandığım bmw gs lerde öle olsalardı ,hergüzelin bir kusuru vardır derler doğru bir tesbitmiş.
Paylaşımın için teşekkürler emeklerine sağlık.Selamlar
|
|
|
|