Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Nov 01, 2007 Mesajlar: 268 Nerden: İstanbul OFFLINE
Tarih: Pzr Eyl 12, 2010 11:25 am Mesaj konusu:
şimdi oldu çok teşekkür ediyoruz emeğin için... indirdim çok güzeldi, ülkemizi bizden iyi gezmişler... Gökşin dostum bu grubun diğer ülkelere ait gezilerini de burada paylaşma imkanın var mı? yoksa nerden bulabiliriz. selamlar. _________________ f650cs
Kayıt: Oct 07, 2008 Mesajlar: 443 Nerden: mersin/BOZYAZI OFFLINE
Tarih: Sal Eyl 14, 2010 2:53 pm Mesaj konusu:
TA6B demiş ki:
hercul3367 demiş ki:
gökşin bey dostum ben indiremedim,bu sistemi kullanmayıda bilmem.
ben izleyemeyecekmiyim.
bir hayır sever ,indiripde videoyu buraya kopyalayamaz mı acaba...
Mehmet hocam videoyu indirip seyredebildinizmi? Merak ettim doğrusu...
Feyzhan çok güzel açıklamış aslında basit bir iki tıklamayla sen bu işi halledersin be hocam
Yine de bir sorun yaşarsan ben sana bir Cd'ye kopyalayıp adresine yollayabilirim.
Demokrasilerde çareler tükenmez biliyorsun
gökşin bey dostum,videoyu indirdim ve izledim sizede feyzhan'a da
teşekkürederim.
benim hemen gidip bir 1150 GS adventure almam lazım. _________________ Bahar bulaştı ya hayata, ağaca, suya, içimde öyle bir seyahat kımıldıyor ki, diren
direnebilirsen.Yüreğim bavulunu toplamış çoktan; ruhum sırtlamış çantasını."Uzaklar" çekiyor
içimdeki seyyahın tasmasını.
[img]http://i885.photob
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız