Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
lastman Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum Nis 30, 2010 6:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet son bir iki aydır ilan sayılarındaki artış malum,ama katılamadığım konu methiyeler düzülmüş fakat çok yorgun ve hor kullanılmış motor ilanları bunlar!nerdenmi biliyorum çünkü,ilana konan fotoğraf ile iş ciddiye bindiğinde gerçekler birbirinden çok farklı Yinede sezonsal olarak artışın normal olduğunu düşünüyor temiz makinaların her zaman ve her zeminde satılacağını biliyorum. _________________ C.D
İstanbul
Afrika 98 |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
trekkermeister Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cmt May 01, 2010 2:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar transalp'i fazla kırılgan bir motor gibi algılamayın.Daha önce 5 yıl africa kullandım(2000-2005)şu ana kadarda transalp kullanıyorum(2005-2010)yaylalardan otobana kadar her yerde kullandım.(neredeyse 365 gün kullanıyorum)Her iki motoru 5 er yıl kullanan biri için söylüyorum çokta fark yok.Ağırlıkları neredeyse aynı.ikiside sorun çıkartmaz.Daha ne olsun
ufak tefek artılar eksiler o kadar olur yani. _________________ TransALP-05
Twister -04 |
|
Başa dön |
|
|
trekkermeister Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cmt May 01, 2010 3:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ayrıca Transalp selesinin rahat olduğunu söyleyen arkadaş bence yanılıyor çokta rahat değil.Geçen sene Yunanistan-İtalya turunda 6 bin kilometre yaptım.Afrikanın selesini arattı bana.belkide kişiye göre değişiyor ama afrikanın dar selesi daha iyiydi. _________________ TransALP-05
Twister -04 |
|
Başa dön |
|
|
|
|