Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
ulas Tecrübeli Üye
Kayıt: Jan 08, 2010 Mesajlar: 112 Nerden: İstanbul/Kıyıkışlacık/Selçuk
|
Tarih: Prş Nis 01, 2010 8:25 pm Mesaj konusu: NX4 Falcon için yardım lütfen... |
|
|
Herkese merhaba,
F650 mi Transalp mi dakar mı derken bunlardan daha küçük, hafif bir enduro ile biraz daha tecrübe edinmeye kara verdim ve falcon almak için araştırmalara başladım. Yarın aşağıda linkini verdiğim motosiklete bakmaya gideceğim. Yanlız hayatımda ilk kez ikinci el bir motosiklet alacağım için neresine bakılır, kazası olup olmadığını nereden anlarım hiç bilemiyorum. Bu konuda önerilerinize ihtiyacım var.
Ya da belkide en doğrusu güvenilir bir servise götürmek. Ama yine hiç bir honda vb. servisi tanımıyorum. Hangi servise gitmemi öneririsiniz. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
http://www.sahibinden.com/sahibinden_temiz_siyah_falcon_40000_km_de-01WQQaXQQ20824567WQQpXQQdisplayitem |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
Scotty Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum Nis 02, 2010 12:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok temiz gözüküyor ama bir ustaya mutlaka göster. Mecidiyeköy de Fırat var güvenlir genç bir usta. Hasanpaşa' da da Melih Usta var o da işinde çok iyi resimlerden görüldüğü kadarıyla çok temiz en azından ön lastik ihtiyacın olmayacağı kesin Fiyatı da güzel kaçırma derim. |
|
Başa dön |
|
|
iceboyTR Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum Nis 02, 2010 4:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sizin bildiğiniz bir usta olması gerekmez hondaya götürün genel olarak durumu hakkında bir yorum yapacaktır usta. Yeterki satan kişinin bir tanıdığı olmasın usta
Zaten bir tur atsa üstünde işten anlayana sorunu varsa söyleyecektir. Çok detaylı motoru açmadan görmeden 100% bir kesinlik olamaz 2.el motorda birazda şans. _________________ Her yolun motorcusu.
Tenere binicisi. |
|
Başa dön |
|
|
|
|