Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Umut_YILMAZ Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Mar 25, 2010 5:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben de iki set ürün var. Biri yazlık takımlar diğeri de kışlık.
Ben açıkçası en memnun olduğum iki ürünü belirtebilirim burada. Bursa'dan İzmir'e dönerken yaklaşık 3 saat civarında sağanak yağışta geldik ve üzerimde yağmurluk yoktu. Dışarıdan bakıldığında fare gibi ıslanmıştım ama eve girip montumu ve pantolonumu çıkardığımda çok şaşırmıştım. Çünkü o inanılmaz yağmurda içime tek bir damla su sızmamıştı. Fotoğraf eklemesi zor geldi... affınıza sığınarak aşağıdaki sitelerin adreslerini koydum ürünleri görmeniz için. Ben deneyerek gördüm kesinlikle %100 su geçirmez ürünler.
http://www.motomaxonlineshop.com/main/bering_scorpio_roadster_kisa_ceket-37-72-41.html
http://www.motomaxonlineshop.com/main/bering_fit_pantolon_standart-217-92-87.html
Kask,eldiven, dizlik, sırt koruma.... ne olur hepsini kullanın ve ne olur bütçenizin elverdiği en kaliteli (en pahallı demiyorum) ürünleri almaya çalışın. _________________ RIDE&LIVE
KLE500
GSX650F
TRANSALP XL650V
TENERE XTZ 660
DL 1000
|
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
dardo Tecrübeli Üye
Kayıt: Oct 28, 2006 Mesajlar: 236 Nerden: İzmir/Basınsitesi
|
Tarih: Prş Mar 25, 2010 6:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kask : schuberth s-1: herşeyine kefilim .Ses olayı katiyen yok.Kafama çok iyi oturuyor yazın havalandırması çok iyi.güneş gözlüğü yazın iyi iş yapıyor.Kışın pinlock (2. cam) iyi iş yapıyor.
Difi = sorun .Neyini aldıysam hep problem.pantolonun en iç astarını dikmekten canım çıktı.Peş para etmez hollanda menşeili safkan dandik çin malı.Sakın ve sakın hiçbir ürününe bulaşmayın.Açıklamamı isterseniz uzun uzun açıklarım.
Bering yazlık ceket: Tek kelime ile kaliteli mal.Korumaları knox marka.Bering 'in yazlık eldiveni keza aynı kalitede.Tavsıye ederim.
Deri ceket NANKAİ TRürkiyede zor buluna bir marka nankai buhan leatrher.Korumaları en üst seviyede.Hatta sırt koruması taktığımız sırtlıklarla aynı.!.5 mm deri ve darbe yerleri çift kat besli.
Deri pantolon: hein gericke cool leather.Kaliteli malzeme korumaları hiptotec.Dizden bileğe kadar.
Eldivenler Yazlık alpinestar mx2 .'ayda avuç içleri çürüdü
.Swift (bf)racing eldiven korumaları üst düzey vede çok sağlam tavsiyemdirr..difi kışlık eldiven yukarıda açıkladım beş para etmez.hg kevlar eldiven = 50 tl leş gibi kokan eldiven.
Roleff takım üsütmdeki roleff ceket tam 5 senelik defralarca düştüm hiçbirşy yok.pantolonu keza çok sağlam.Sonuna kadar kefilim.
sırtlık = knox aegis = mükemmel koruma .Düştüğümde direkt sırtımın üstüne düştüm.yapabileceği max korumayı yaptı.Sırtımda hiçbir problem yok.
Çizmeler: hein gericke racing = yazın ferah tutar kışın su alır .Koruması mükemmel.Defalarca erhanla slider değiştirdik .güzel mal.
Swift (bf)torsion x racing çizme.Herhalde su almayan nadir racing çizmlerdendir.Şidettle tavsiye ederim koruma üst düzey.
Uğraştım resimleri koydum en sonunda
Umarım alack arakadaşlarıma yararlı olur
En son dardo tarafından Cum Mar 26, 2010 9:03 am tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
lacivert Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Mar 26, 2010 12:16 am Mesaj konusu: |
|
|
zaferoz demiş ki: |
Bu arada buff ı kendimiz yaptık. 2 mt çift en jarse 1mt tek en polar kumaş aldık 14 TLye. 7 tane buff çıktı terziye 1 tl den diktirdik kenarlarında da overlok yaptı.
14+7=21
21/7=3 TL ye bir buff
aklınızda olsun |
harika bir iş çıkarmışsınız.
fotoğraflaman mümkün mü?
Görmek isterim mutlaka.
Bende de terzi işi korsan başlığı bar..kask içine ter koruyucu olarak giyiyorum yazın. _________________ Transalp Oleyyyy!
Ufuk Özışık Siyah Transalp 2008 (XL 650)
"Bana mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin?"
Çizebilirdim ben, Abidin olsam:
"Siyah TRANSALP'imde kıvrılarak giden uzun ince bir yolda resmederek beni . & |
|
Başa dön |
|
|
lacivert Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Mar 26, 2010 12:21 am Mesaj konusu: |
|
|
Dardo, shubert s1 çok güzel..bayıldım..Sanırım çene açılır modeli..Full face modeli nasıl sence? denemiş miydin?
Nankai ceket ve hein gericke cool pantolon muhteşemler. deri, bence varsa yoksa deri..( rüzgar demiş ya 40 kat keçe rüzgar geçe 1 kat deri rüzgar durur beri)..ama işe gidince soyunmak gerekli..
teşekkür ederim.. _________________ Transalp Oleyyyy!
Ufuk Özışık Siyah Transalp 2008 (XL 650)
"Bana mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin?"
Çizebilirdim ben, Abidin olsam:
"Siyah TRANSALP'imde kıvrılarak giden uzun ince bir yolda resmederek beni . & |
|
Başa dön |
|
|
dardo Tecrübeli Üye
Kayıt: Oct 28, 2006 Mesajlar: 236 Nerden: İzmir/Basınsitesi
|
Tarih: Cum Mar 26, 2010 7:30 am Mesaj konusu: |
|
|
S1 full face modeli.Çeneden açılır kaskları hiç sevmiyorum .Bana güvensiz geliyor.Valla çoğu zaman bende işe motorla giderdim.Gittiğim zaman soyunur günlük kıyafetlerimi giyerdim.Korunma benim için en önemli husustur.Banada bu alışkanlığı erhan aşıladı.Çizmesiz eldivensiz pantolonsuz binemez oldum. |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|