Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
gamsiz Tecrübeli Üye
Kayıt: Oct 12, 2006 Mesajlar: 219 Nerden: istanbul göztepe
|
Tarih: Prş Şub 18, 2010 3:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
istanbul mototalda var 47 tl fiyatı 0216 3466767.
arkadaşım degiştirirken bir şeye dikkat etmen gerekiyor.bendede afrika var aynı düzenek var.
dişlinin takıldıgı yuvayı kilometre telinide çıkarıp açıga çıkar,yuvanın içinde sonsuz dişli var, yuvayı iyice temizle gaz veya başkabir temizleyici ile içinden ufak ufak pilastik parçalar çıkar temizledikten sonra hava tutunca sonsuz dişli fırıl fırıl dönmesini sagla sonra yaglayıp tak.
temizlenmesse aynı plastik dişli yakın zamanda yeniden sıyırıyor.ben iki dişli yedikten sonra ögrendim bunu. kolaygelsin garantisi yoksa kendin yapabilirsin,servise götürürsende temizlendigini gör yoksa sorun çıkıyor _________________ YA BİR YOL BUL,YA BİR YOL AÇ,
YA DA YOLDAN ÇEK
535 7612526 |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Prş Şub 18, 2010 4:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
gamsiz, güzel, küçük, yaralı bir püf nokta oldu... Eline sağlık... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
lacivert Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Şub 19, 2010 10:21 am Mesaj konusu: |
|
|
gamsiz demiş ki: |
istanbul mototalda var 47 tl fiyatı 0216 3466767.
arkadaşım degiştirirken bir şeye dikkat etmen gerekiyor.bendede afrika var aynı düzenek var.
dişlinin takıldıgı yuvayı kilometre telinide çıkarıp açıga çıkar,yuvanın içinde sonsuz dişli var, yuvayı iyice temizle gaz veya başkabir temizleyici ile içinden ufak ufak pilastik parçalar çıkar temizledikten sonra hava tutunca sonsuz dişli fırıl fırıl dönmesini sagla sonra yaglayıp tak.
temizlenmesse aynı plastik dişli yakın zamanda yeniden sıyırıyor.ben iki dişli yedikten sonra ögrendim bunu. kolaygelsin garantisi yoksa kendin yapabilirsin,servise götürürsende temizlendigini gör yoksa sorun çıkıyor |
Hımm..çok yararlı bir uyarı.
Teşekkür ederim Gamsız. _________________ Transalp Oleyyyy!
Ufuk Özışık Siyah Transalp 2008 (XL 650)
"Bana mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin?"
Çizebilirdim ben, Abidin olsam:
"Siyah TRANSALP'imde kıvrılarak giden uzun ince bir yolda resmederek beni . & |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|