Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
MesutKORKMAZ Kıdemli Üye
|
Tarih: Pzr Ksm 01, 2009 8:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Olay güzel aslında ama sanırım yerli değil. Sitedeki ürünlerden birini inceledim. Saçma bir Türkçe ile anlatılmaya çalışılmış. Muhtemelen otomatik çeviri yapan bir program kullanılmış. Bir tüketici olarak ürün hakkında bilgi sahibi olmak istediğimde böyle bir açıklama ile karşılaşınca firmaya olan güven duygumu gözden geçirmeye karar verdim. Para verip de 3-5 sayfalık bir çeviriyi yaptıramamışlar diye düşündüm açıkcası. "Aman bedava olsun para vermeyelim ne gereği var" mantığı güdülmüş. Umarım yanılıyorumdur da utanırım bu yazdıklarımdan.
Siteden bir kaç satır aldım... http://www.hit-air.web.tr/hit-air/TR/sistem.asp
Binici, motosikletten düsünce, airbag siser ve binicinin boynu, arkasi, gögsü, kenarlari ve kalçasini korur.
• Hit-Air ' da binicinin giyinmesi ve vurulan-hava, omuz, dirsek ve airbag sistemin geri doldurmayi içeriyor olmasıdır. (Geri doldurma, atletler için tektir).
• Sok-koruma sistemi, hemen aktif hale getirilecek, biniciden motosiklete mesafe, "Aktif hale getirme mesafesi" astiktan sonra, anahtar topun, anahtar kutudan binicinin vücudunda darbenin etkisini azaltmak için 0.5 saniyede onlari sisirmek için boyun, gögüs, vücut, arka ve airbag CO2 gazini birakmak için çikacaktır.
• Hatta, airbag tam olarak, (0.5 saniyede) sisirilmeden önce, sok için tamamen etkili olacaktir.
• Airbag dolu sisirildikten sonra, o gaz tahliye valfi yavasça gazi sizdirir ve sikiligin bir hissi, asamali olarak çökecektir.
Hit-Air Hava Yastığının Yapisi
Tip A Içeride düzenlice gizlenen yüksek bir tarz yakasinin oldugu (EU modelinde kullanilan)
...
Eğer "tek dokunuşlu sürümü" olan RIDER önce çözülmüş değil, bir mobilet veya hafif motosiklet üzerinde çekilmiş olabilir dismounts. Eğer binici bir gayret bir uyarıcı olarak hareket edecek ağır bir bisiklet eklenen. Bu hatırlatma ibret için "Hit Hava" gereksiz yere artırabileceğinden neden olabilir. Fazla 25kgs bir kuvvet (55 lb.) için gerekli olan hava yastigi etkinlestirin _________________ BMW F650GS
05324625892
|
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Pts Ksm 02, 2009 1:00 am Mesaj konusu: |
|
|
MesutKORKMAZ demiş ki: |
Olay güzel aslında ama sanırım yerli değil. Sitedeki ürünlerden birini inceledim. Saçma bir Türkçe ile anlatılmaya çalışılmış. Muhtemelen otomatik çeviri yapan bir program kullanılmış. Bir tüketici olarak ürün hakkında bilgi sahibi olmak istediğimde böyle bir açıklama ile karşılaşınca firmaya olan güven duygumu gözden geçirmeye karar verdim. Para verip de 3-5 sayfalık bir çeviriyi yaptıramamışlar diye düşündüm açıkcası. "Aman bedava olsun para vermeyelim ne gereği var" mantığı güdülmüş. |
+ 1 _________________
|
|
Başa dön |
|
|
Çelebi Katılımcı Üye
|
Tarih: Pts Ksm 02, 2009 10:31 pm Mesaj konusu: Ek Açıklama |
|
|
Arkadaşlar tam anlatamadım herhalde.Fabrikada resmi görevliler için kıyafet üreterek başlamışlar.Japonyada üretilen hava yastıklı sistem ilgileririni çekmiş.Birtakım parçalarını ithal ederek özellikle mont kısmını kendileri dikerek Japonyanın yarı fiyatına malettiklerini söylediler.Ben inandım.Bu arada benim firma ile organik bir bağım yok.Ben sadece yerlimalı taraftarıyım.İnternet sayfasındaki hatalar yüzünden burun kıvırmayalım.Bu zihniyet yüzünden bu gün buralardayız.Memleketin yükselişi üreten insanların sayesinde oluyor ve olacak.Emniyetli sürüşler. |
|
Başa dön |
|
|
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Pts Ksm 02, 2009 11:41 pm Mesaj konusu: Re: Ek Açıklama |
|
|
Kandiberli demiş ki: |
Arkadaşlar tam anlatamadım herhalde.Fabrikada resmi görevliler için kıyafet üreterek başlamışlar.Japonyada üretilen hava yastıklı sistem ilgileririni çekmiş.Birtakım parçalarını ithal ederek özellikle mont kısmını kendileri dikerek Japonyanın yarı fiyatına malettiklerini söylediler.Ben inandım.Bu arada benim firma ile organik bir bağım yok.Ben sadece yerlimalı taraftarıyım.İnternet sayfasındaki hatalar yüzünden burun kıvırmayalım.Bu zihniyet yüzünden bu gün buralardayız.Memleketin yükselişi üreten insanların sayesinde oluyor ve olacak.Emniyetli sürüşler. |
Kardeş beni yanlış anladın sanırım.Yerli üretime ,yerli kaliteli uygulamalara karşı değilim ki? bilakis memnuniyet duyar övünç kaynağım olur.Katılmadığım şey bu kadar yatırımı göze alıpta anlaşılamayan türkçe ile bunu pazarlamaya çalışmaları,amatör davranmaları.Umarım geç de olsa bu pazarlama stratejilerin de ürünlerinin anlaşılabilirliğin de değişim yaparlar. _________________
|
|
Başa dön |
|
|
02murat Katılımcı Üye
|
Tarih: Pts Ksm 23, 2009 9:56 am Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel düşünülmüş .fakat fiyat çok yüksek değilmi .gerçekten gerekli .bence fiyatı makul bir seviyeye çekip zorunlu hale getirilmeli. |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|