Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
TA6C Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Hzr 03, 2009 11:41 am Mesaj konusu: |
|
|
Cenker öncelikle cesaretinden dolayı tebrik etmek isterim.
20 tl parça değişimden öte bir yanını görmek gerek.
Basit - orta düzey bakımların istedikten sonra yapılabileceğini gösteren güzel bir örnek.Herkes bakım yapmayı sevmeyebilir ama gezilerde en azından bujiyi sökmeyi, hatta nerde kaç tane olduğunu en azından bilmek gerek.
Teşekkürler, _________________ Zafer ÖZDEMİR
'98 AT - SAMSUN
_______ 4Ever AT ______
http://www.bikepics.com/members/ta6c/ |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
motoav53 Değerli Üye
|
Tarih: Pts Tem 13, 2009 10:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
CANKER KARDEŞ SLM ÇOK MOTORCU GORDUM AMA SENINKADAR AŞIĞINI GORMEDIM GEÇ TANIŞTIK ARTVIN FESTIVALINDE, VE BENIM 1100 GS NIN BAKIMINI YAPIYORUZ AMA YAKIT FILITRESINI HIÇ DUŞUNMEDIM ÇOK TŞKLR 99 R 1100 GS |
|
Başa dön |
|
|
Aksu Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum Ekm 16, 2009 9:03 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar, iki gün önce motorumun yakıt pompasını değiştirdiğimi yazdım sizlerde markasını sormuştunuz. O ilgili mesajları bulamadığım için buraya yazdım. Benim R1100GS ye taktırdığım 3 bar basınçlı Hyundai 1300 cc otomobil yakıt pompasıdır. Liste fiyatı 150 TL, ben 100 TL ye aldım. Zaten ilgisiz başka pompaları da sordum 100 TL nin altında pompa yok. Bilgilerinize.
Motoru aldığım arkadaşın ustası benzin filtresini değiştirmiş ve depoda hava hortumlarının uçlarını birbirlerine bağlamış, benzin pompasının bundan dolayı bozulduğuna karar verdik. |
|
Başa dön |
|
|
K-pax Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 24, 2009 11:02 am Mesaj konusu: |
|
|
bugunlerde çokca motorun orasını burası sökmeye başladım(arızadan degil ufak degişimler için) geçen hafta benzin filtresi getirtmiştim ve kendim degiştirmek istiyordum.cizgisel ve doyurucu olmayan anlatımlar yüzünden pek cesaret edemedim ama bu kaynak çok iyi oldu paylaşım için teşekkürederim |
|
Başa dön |
|
|
enduroist Tecrübeli Üye
Kayıt: May 13, 2005 Mesajlar: 423 Nerden: istanbul/bahçelievler
|
Tarih: Cmt Ekm 24, 2009 2:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Güzel bir arşiv olmuş.
Ellerine sağlık ... _________________ www.enduroist.com