|  Giriş  |  Hemen Üye Ol

www.endurocu.com :: Başlığı Görüntüle - bu memlekette gs den baska makına yokmu?

Sıkça Sorulan SorularSıkça Sorulan Sorular   AramaArama   Motosiklet GruplarıMotosiklet Grupları   HesabınızHesabınız   Özel Mesajlar (PM)Özel Mesajlar (PM)   GirişGiriş 

bu memlekette gs den baska makına yokmu?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantılar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
pelletizer
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

MesajTarih: Prş Ağu 13, 2009 10:34 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

broker, Kardeş kendinizi önce bir tanıtsa idiniz,sizi tanımış olurduk yinede hoşgeldiniz
iyi forumlar, bu arada GS ,niz hayırlı olsun keyifli sürüşler. Very Happy

Tarih:     Mesaj konusu:

Başa dön
Aksu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Prş Ağu 13, 2009 10:53 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

.

En son Aksu tarafından Prş Ağu 13, 2009 11:01 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Aksu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Prş Ağu 13, 2009 10:58 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hoca demiş ki:
K-pax Abı bu BMW lerin süper yol tutuşu varmış benım gıbı bır kaç yıllık sürücülerde kullana bılıyormuş arkadaşların söyledıklerıne göre frenı ve vırajı çok çok iyiymiş biraz bilgi aktara bılırmısın.

Ben kendi adıma özetleyeyim. 99 model R1100GS var bende bir kez kullanma şansım oldu iş vs vakit bulamadığımdan. 19 Mayıs da Samsun a gidip geldim gerçekten yol tutuş frenler harika. Önden giden arkadaşlar radar yok dediler onlara yetişme niyetiyle bayağı bastım, 120-180 km. arası çok gittim, sanki bulut üstünde gidiyorum, hakimiyet devam ediyor, ağırlık merkezi altta olduğu için denge sorunu minimuma iniyor, yani tofaş lar gibi belli bir hızdan sonra Allah a emanet olmuyorsun ve de hissediyorsun markayı. Frenler çok süper, iki kez önceden tedbirli ani yavaşlamam lazım geldi ve isabetli oldu, makina anında yavaşladı, öne kaykılma veya kilitleme gibi sorunlar olmadı. Tabii chopperden inip de bu motora çıkınca boy sorunu yaşadım ama alıştım sayılır. Tavsiye ederim ancak karar sizin.

Kullandığımız her çeşit makina alet edevata bakarsak onlar da bize bakar. Kargaya yavrusu şahin görünürmüş, herkesin motosikleti kendine güzel, Allah kimseye kaza bela vermesin, sağlıkla binelim, sürelim.
Başa dön
K-pax
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Cmt Ağu 15, 2009 9:51 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hoca demiş ki:
K-pax Abı bu BMW lerin süper yol tutuşu varmış benım gıbı bır kaç yıllık sürücülerde kullana bılıyormuş arkadaşların söyledıklerıne göre frenı ve vırajı çok çok iyiymiş biraz bilgi aktara bılırmısın.

hoca kafayı bununla bul

Ben seni bozarım..
Başa dön
MesutKORKMAZ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cmt Ağu 15, 2009 11:51 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hoca, biz BMWcilere bir suru laf soyledikten sonra BMW ci olmana cok sevindim Smile

yan sanayi yedek parca veya sarf malzemesi lazim olursa bizler seve seve temin edip yardimci olmaya calisiriz.

Bu arada dun en sonunda zincirimi orijinal zincir alarak degistirdim. Artik aklim zincirde kalmayacak.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Hızlı Cevap
Kullanıcı Adı:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green
Seçenekler
Son Mesajı Alıntı Yap

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantılar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Bilgi & Servisler

Foto Galeri

Etiketler

endurocu motosiklet enduro redbull

ikiteker haberler yarışlar geziler

motokros macera kamp festivaller

forumlar xfighters dragyarışları

motogp seatosky supermoto dakar

Twitter

Web sitemizde yayınlanan en son güncel haberler, makale ve duyurulardan anında haberdar olmak için tarayıcınızda anlık bildirimleri etkinleştirebilirsiniz. Bu ücretsiz bir servistir...

Bildirimleri Etkinleştirin

Copyright © 2004, Tüm Hakları Saklıdır

endurocu   endurocu   endurocu   endurocu   endurocu

Ana Sayfa   Üyeler   Yazarlar