Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Aug 05, 2008 Mesajlar: 1658 Nerden: Kuzey Ege OFFLINE
Tarih: Prş Ağu 13, 2009 10:34 am Mesaj konusu:
broker, Kardeş kendinizi önce bir tanıtsa idiniz,sizi tanımış olurduk yinede hoşgeldiniz
iyi forumlar, bu arada GS ,niz hayırlı olsun keyifli sürüşler. _________________
Tarih: Prş Ağu 13, 2009 10:58 am Mesaj konusu:
hoca demiş ki:
K-pax Abı bu BMW lerin süper yol tutuşu varmış benım gıbı bır kaç yıllık sürücülerde kullana bılıyormuş arkadaşların söyledıklerıne göre frenı ve vırajı çok çok iyiymiş biraz bilgi aktara bılırmısın.
Ben kendi adıma özetleyeyim. 99 model R1100GS var bende bir kez kullanma şansım oldu iş vs vakit bulamadığımdan. 19 Mayıs da Samsun a gidip geldim gerçekten yol tutuş frenler harika. Önden giden arkadaşlar radar yok dediler onlara yetişme niyetiyle bayağı bastım, 120-180 km. arası çok gittim, sanki bulut üstünde gidiyorum, hakimiyet devam ediyor, ağırlık merkezi altta olduğu için denge sorunu minimuma iniyor, yani tofaş lar gibi belli bir hızdan sonra Allah a emanet olmuyorsun ve de hissediyorsun markayı. Frenler çok süper, iki kez önceden tedbirli ani yavaşlamam lazım geldi ve isabetli oldu, makina anında yavaşladı, öne kaykılma veya kilitleme gibi sorunlar olmadı. Tabii chopperden inip de bu motora çıkınca boy sorunu yaşadım ama alıştım sayılır. Tavsiye ederim ancak karar sizin.
Kullandığımız her çeşit makina alet edevata bakarsak onlar da bize bakar. Kargaya yavrusu şahin görünürmüş, herkesin motosikleti kendine güzel, Allah kimseye kaza bela vermesin, sağlıkla binelim, sürelim.
K-pax Abı bu BMW lerin süper yol tutuşu varmış benım gıbı bır kaç yıllık sürücülerde kullana bılıyormuş arkadaşların söyledıklerıne göre frenı ve vırajı çok çok iyiymiş biraz bilgi aktara bılırmısın.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız