Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
suzeko Suzuki Grubu
|
Tarih: Pts Eyl 05, 2011 3:12 pm Mesaj konusu: 1150 GS Arka Amortisör Aranıyorr :( |
|
|
Dostlar selam. Çok yakın bir arkadaşımın 2001 model 1150 GS i için ikinci el arka amortisör arıyoruz. Face in de bilgisi var fakat işi hızlandırmak, arkadaşımızı sezonun sonundan mahrum etmemek için bir başlık açmayı düşündüm. Elinde olan duyan bilen varsa enduroculuk namına beni 0532 2828704 nolu tel.den arar veya buraya iki satır yazarsa sevinir, tekerinizin düz basması için dua ederiz. Şimdiden teşekkürler... _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
turkizmir Demirbaş Üye
|
Tarih: Pts Eyl 05, 2011 3:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
istanbulda namiştain var.benim arka amortisörü yaptılar daha önce, memnun kaldım,sorunsuz çalışıyor.
0( 212) 276 32 32
0212 5491687 |
|
Başa dön |
|
|
suzeko Suzuki Grubu
|
Tarih: Pts Eyl 05, 2011 8:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
turkizmir ilgine teşekkürler yarın ilk iş arıyacağız _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
|
turkizmir Demirbaş Üye
|
Tarih: Sal Eyl 06, 2011 8:02 am Mesaj konusu: |
|
|
rica ederim, herzaman. Namiştain işinizi büyük bir ihtimalle halledecektir ama parçayı göndermeden önce telefonda tahmini maliyeti hakkında bilgi edinin. çok yüksek gelirse haber verin tekrar ilgileneyim. |
|
Başa dön |
|
|
suzeko Suzuki Grubu
|
Tarih: Sal Eyl 06, 2011 7:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hocam bugün arkadaş namiştain ile görüşmüş büyük ihtimalle 100 e hallolur fakat askari 200 e çıkar diye ücret bilgisi vermişler. 1 günde tamir edilir ve 1 gün kargo sürer diye tahmini süreyi vermişler. Face de sağolsun bugün arayarak 2-3 gün e buluruz dedi. Bakalım bekliyoruz. Sanırım arkadaş önce namiştain de tamir yolunu seçecek olursa ok. Olmazsa 2.el ile çözücek. İlgine teşekkürler. Görüşmek üzere. Unutmadan bu haftasonu daha doğrusu perşembeden intibaren manisa spil dağı at alanı yaylasında moto fest. var. Seni ve tüm arkadaşları beklerim. _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
|
|
|