Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
EnduroCu Kıdemli Üye
|
Tarih: Cmt Eyl 11, 2004 7:22 pm Mesaj konusu: Alman Enduro gurubu ile Caymakcur, Kavrun ve Pokut yaylaları |
|
|
silindi
En son EnduroCu tarafından Pts Şub 06, 2006 6:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Cmt Eyl 11, 2004 8:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hocam gördüğüm kadarıyla yine kopmuşsunuz!
Bravo sizleri tebrik ediyorum ve
Şu hoplayıp zıpladığınız yerlere gitmek nasip olmadı be hocam
Alman endurocular ve özellikle bayanlar bile Trabzon ve Rize yaylalarını fethettiler biz halen senin yanına gelicez iyimi
Bu geziye sizlerle katılmayı çok isterdim. Resimler herşeyi ifade ediyor zaten. Bu fotoğraflara hiç birşey yazmasan bile yeter bence!! Harikasınız valla. Off offfffffff darallandım yine...
"Her Yolculuk Yeni Bir Maceradır......" _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
Acerbis Yeni Üye
|
Tarih: Pzr Eyl 12, 2004 4:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selam endurocu bu alman gurubu hangi gurup? isimleri yokmu bunların yada nereden gelmişler. Tanışmak isterdim doğrusu senin yerinde olmayı ve onlara rehberlik etmeyi çok arzu ederdim. Ayrıca fotoğraflar mükemmel arkadaşım. Enduro dedinmi asfaltdan kaçacan şöye taşa çakıla vuracan ki motor silkelensin kendine gelsin
Sevgi ve Saygılarımla (motorundan toz toprak eksik olmasın emi) |
|
Başa dön |
|
|
EnduroCu Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Eyl 13, 2004 1:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
selam,
bu Alman gurubu merkezi Marmaris te olan bir tur sirketi vasitasi ile buraya geldi, sirketin sahibi Sönke isminde bir Alman ama 15 yildir tukiye de yasiyiyor |
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Pts Eyl 13, 2004 3:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Acerbis demiş ki: |
Selam endurocu bu alman gurubu hangi gurup? isimleri yokmu bunların yada nereden gelmişler |
İsminden anlamış olman lazımdı Acerbis, Sönke bizim buralarda pek nadir kullanılan isimler listesinde
Valla tebrik etmek lazım Alman'ların Marmaris'e yerleşip motosiklet turları düzenlemeleri bile ilginç!! Murat'cığım Sönke'nin yokmudur akrabaları vs. çağırsak bi tur şirketi de bu taraflarda kursalar hehe...
İstişarelerde bulunsak - kaynaşsak diyorum. Hiç de fena olmazdı yani Bu arada senden Sönke'nin varsa e-mail adresini ve/veya internet siteleri varsa URL adresini rica ediyorum. Tanışmak isterim gerçekten iyi olur.
Hoşçakal...
"Her Yolculuk Yeni Bir Maceradır......" _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
|
|