Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Siz de crossover modeline ilk görüşte aşık oldunuz mu |
Owwwww...oldum vallaha |
|
22% |
[ 6 ] |
Bu ne çirkin bir şey ya... |
|
22% |
[ 6 ] |
Du bi çıksın da ondan sonra bakarız |
|
55% |
[ 15 ] |
|
Toplam Oylar : 27 |
|
Yazar |
Mesaj |
Umut_YILMAZ Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Arl 22, 2010 11:57 am Mesaj konusu: Honda'nın yeni oyuncakları...2012 |
|
|
Honda, BMW 1200 GS lerin saltanatına son vermek için yeni CROSSOVER modelini görücüye çıkarttı. Honda bu modelini 2012 den itibaren seri üretime geçirmeyi planlıyormuş.
Varadero'nun telsiz jantını sevmeyen Hondacı Endurocular (yeni benim gibiler) tubeless lastikli ve telsiz bu jantaları çok sevecekler. Bu arada Honda zincir kullanmamış ve şaftı tercih etmiş. Daha bir çok teknik detaydan bahsedeceğim ama önce bir bakın bakalım ilk görüşte aşık olanlar olacak mı benim gibi
Ha bu arada bir de küçük kardeş çıkarıyor onun da adı crossrunner . Tamam enduro değil ama ben onu da çok sevdim
Şöyle bir göz gezdirelim aşağıdaki linklere isterseniz
http://www.visordown.com/motorcycle-news-new-bikes/milan-show-honda-crossover-concept/15279.html
http://www.visordown.com/motorcycle-news-new-bikes/first-look-2011-honda-v4-crossrunner/15275.html _________________ RIDE&LIVE
KLE500
GSX650F
TRANSALP XL650V
TENERE XTZ 660
DL 1000
En son Umut_YILMAZ tarafından Çrş Arl 22, 2010 5:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
matafix Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Arl 22, 2010 12:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence başarılı.... |
|
Başa dön |
|
|
eraykot Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Arl 22, 2010 3:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Vahşi endurocu arkadaşım Umut;
Alıntı: |
BMW 1200 GS lerin saltanatına son vermek için
|
sende bir KTM tutkunu olarak burada iddalı giriş yapmışın konuya ama biliyosun bu saltanatı yıkmayı ara sıra deniyorlar..Yamaha Super TENERE de yaptığı gibi.Yok abi bu GS çılgınlığının önüne hiç biri geçemez.Bana göre motosikletler ikiye ayrılır.
1-BMW GS serisi
2-Diğerleri
Saygılar _________________ HER MOTOR SÜRÜCÜSÜ KADAR GİDER! |
|
Başa dön |
|
|
Metoz Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Arl 22, 2010 4:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hocam bu alet te çok güzel ama 1200 gs lerin saltanatını sallayacak gibi durmuyor,ben şansen 1200 gs derim _________________ Metin... |
|
Başa dön |
|
|
Misafir Misafir
|
Tarih: Çrş Arl 22, 2010 5:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
v4 800 motor varmış.
vallaküçük müçük resmen gaga var motorda allahıma bu adamlar da gs'ci
ben beğendim, ama gs'e değişmem.fiyat avantajı olacagı kesin ama, en çok varadero kadar isterler o da adv nin yarısı zaten |
|
Başa dön |
|
|
|
|