Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
ErdemKawa Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Oca 03, 2007 8:27 pm Mesaj konusu: KLE 500 touring rüzgar koruma |
|
|
Merhaba,
ben Endurocuya dün itibari ile dahil olan bir KLE 500 kullanicisiyim. Bu Haziran 2. el 2006 model bir KLE 500 edindim ve şu ana kadar çok memnunum bundan önceki motorum 1991 model bir KLE 500 idi. Eski motorla cok uzun yol yaptim ve tam ismini bilemediğim ruzgar koruma caminin orjinalde cok kisa olmasindan cok cektim. Hele bir de 130 un ustunde otobanda uzun yolda ruzgar insani cok hirpaliyor. Firsatini bulup cami degistirene kadar motor degisti. Sormak istedigim mevzu su yeni KLE nin orjinal siperliği sirf estetik ve hemen hemen hic fonksiyonel degil. Almanya'da yeni KLE ler icin de touring siperligi oldugunu biliyorum. Fiyatlari oldukca yuksek asil problem yeni KLE nin siperliginin eninin daraltilmis olmasi. Birisi bana yeni touring caminin bu sebeple cok da ise yaramadigini soylemisti. Bir de Istanbul'da sanayide bir yerlerde siparis usulu bu isin gorulebilecegini de duydum. Bu konuda tecrubesi olan varsa, paylasirsa sevinirim.
Selamlar |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
alk22 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Oca 10, 2007 9:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Eğer istediğiniz aşağıdaki motorumdaki gibi bir rüzgar camı ise,kızıltoprakta vardı sanırım.
Selamlar... |
|
Başa dön |
|
|
KLEBASMAN Yeni Üye
|
Tarih: Cum Oca 12, 2007 9:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selam,
Resimdeki orjinal mi? Fiyatı nedir? Tam olarak nerden temin edilebilir? |
|
Başa dön |
|
|
alk22 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum Oca 12, 2007 10:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
KLEBASMAN, 2.el aldım, aldığımda üzerinde idi,o sebepten fiyatını bilemiyorum.ilk sahibi Kızıltoprakta taktırdığını söylemişti.
Selamlar... |
|
Başa dön |
|
|
tenereahmet Kıdemli Üye
|
Tarih: Cmt Oca 13, 2007 7:33 am Mesaj konusu: |
|
|
KLE 500 her zaman iyi makinedir,sürücüsünü
asla üzmez kullanmış olduğun cam yeni mode