Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
nugurel Katılımcı Üye
|
Tarih: Çrş Oca 31, 2007 11:50 pm Mesaj konusu: f650 mi? pegaso 650 mi? |
|
|
arakdaşlar ikinci el 7.000 ytl civari pegaso 650 veya f 650? hangisini tercih etmeliyim içimden bir ses bmw diyor? hangisi? |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
suzeko Suzuki Grubu
|
Tarih: Prş Şub 01, 2007 12:05 am Mesaj konusu: |
|
|
bence sen xt 600 al _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK |
|
Başa dön |
|
|
Taklamakan Değerli Üye
|
Tarih: Prş Şub 01, 2007 9:00 am Mesaj konusu: |
|
|
F 650 al tabiki, ikisini de kullandım da ordan biliyorum. |
|
Başa dön |
|
|
trenox Katılımcı Üye
|
Tarih: Prş Şub 01, 2007 9:07 am Mesaj konusu: |
|
|
ikisinin de parçaları bildiğim kadarıyla birbirine uyuyor. ben bmw kullanmadığım için bmw alma diyemem. ama pegaso kullanıyorum,bariz bir sorun çıkartmadı bana şu ana kadar. yakıtla ilgili bir sorunum var sadece,oda deponun kirlenmesinden dolayı olmuş diye düşünüyorum.titreşim konusunda farkedilir bir titreşim yok. uzun yolda fazla yormaz diye düşünüyorum. |
|
Başa dön |
|
|
okantezer Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Şub 01, 2007 9:16 am Mesaj konusu: |
|
|
7000ytl ye alacağın f650 7-8 yaşlarında pegaso ise 4-5 yaşında olacaktır. Öncelikle 2side mekanik makinalar, yaş önemli bence.
Tercih konusuna gelirsek ben zamanında Pegaso yu tercih ettim ve hiç pişman olmadım.
Bu konu çok açıldı istersen forumu bir arat. Geçen gün Capo içinde yazdım. Birbirine rakip motorlar bunlar.Ama fiyatları farklı. Pahalı olan kalitelidir mantığı hatalı. Keliteler birbirlerine çok yakın. Satış sonrası hizmet ve yedek parça sıkıntısı riski olduğunu düşünüyorsan aprilia için bence çok abartma.
Ben sorun yaşamadım. |
|
Başa dön |
|
|
|
|