Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Prş Arl 02, 2004 2:56 pm Mesaj konusu: Galiba biraz geç kaldım ama işte geldim. Tanışalım! motorize
Öncelikle tüm Endurocu arkadaşları sevgiyle selamlıyorum ve daha önce katılamadığım içinde biraz üzgün olduğumu belirtmek istiyorum.
Ben Selçuk (motorize) Esentürk Enduro motor kullanıcısıyım ( BMW R 80 GS ), ikiteker, MD, S.E.Rider da aktif üyeyim.
Tercüme Bürosu sahibiyim ve Motor Aksesurları imalatı ile uğraşıyorum
İstanbul / Merter'de ikamet ediyorum. Sanırım şimdilik bu kadar yeter.
Saygı ve selamlar
Kayıt: Sep 27, 2004 Mesajlar: 663 Nerden: İstanbul OFFLINE
Tarih: Prş Arl 02, 2004 3:02 pm Mesaj konusu:
HOŞGELDIN MOTORIZE
SANADA AYNISINI KOPYLADIM HOCAM
Hocam bu arada Site kuralarını acıklayım sonra söylemdi deme :
1.) Site sabah 7 de ,acılır
2.) Kahvaltı sonrası düzenli yoklama yapılır ( Admin ,ve modaş takımı tarafından )
3.) Messengerde sakın birşey satmaya kalkma oraya ben ve hakan tezgah actık forumlarda kimse yok ordan sat istiyorsan
4.) Site saat 24de kapanır ,ama el altından Rakı dağıtıyoruz kapandıktan sonra
5.) Lastik lazım mı hocam ?
6.) Eğer oy verisen 1 No'lu LOGOYA ver ,diğer Logolarda Kontenjan doldu
7.) Bir sorun olursa bize söyle hocam evelallah bir kaç modaş tanıdığımız var ,sitede hertürlü işini hal ettiririz ,sağolsunlar bizi kırmazlar , yani bilirsin bu işleri torpilerimiz sağlam yani
Tarih: Prş Arl 02, 2004 3:11 pm Mesaj konusu:
Hoşgeldin motorize.
İkitekerden yazılarını biliyorum. Burada da etkin katılımını bekliyoruz . Enduronun tadı bambaşka değil mi? Bu arada Logo oylaması yarın songün bilgin olsun.
NTT yine karıştırdın ortalığı bea . _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız