Endurocu.Com

         
 

 

 
         
  |  Giriş  |  Hemen Üye Ol    

 
  www.endurocu.com :: Başlığı Görüntüle - Keser döner ,sap döner,gün gelir hesap döner.

 Sıkça Sorulan SorularSıkça Sorulan Sorular   AramaArama   Motosiklet GruplarıMotosiklet Grupları   HesabınızHesabınız   Özel Mesajlar (PM)Özel Mesajlar (PM)   GirişGiriş 

Keser döner ,sap döner,gün gelir hesap döner.

 
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Konu Dışı/Off Topic
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
end650
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt: Jun 05, 2004
Mesajlar: 553
Nerden: Samsun
OFFLINE

MesajTarih: Pzr May 03, 2020 2:32 pm    Mesaj konusu: Keser döner ,sap döner,gün gelir hesap döner. Alıntıyla Cevap Ver

Keser döner ,sap döner,gün gelir hesap döner.
2020 yılına girildiği şu üç ay içinde dünyada neler oldu ve olmaktadevam etmektedir.Ne oluyor nereden çıktı bu virüs bu hastalık nedir, nasıl bu hale geldi doğal bir doğanın kendi oyunumu yoksa bir devletin Biyolojik silahımı bilemiyorsun.Sana gerçeği söylemiyorlar.Bilen biliyor.Çin diyor ‘’biz bu haltı yemedik.Biz sadece yarasa yedik,kertenkele yedik,yılan yedik.Amerika diyor biz çine asker göndermedik göle maya atmadık .diyor.Bizde diyoruz ki ; ‘’hiçbişey olmamısşa bile bişey olmuştur’’. geçmişte de dünya üzerinde afetler,felaketler ,küresel ısınma,kuraklık,açlık,sel,savaşlar ,salgınlar yaşanmıştır. Ama şu günümüzde her teknolojinin ,alet,araç gereç,laboratuar ,gıda,ilaç,bilim varken bu kadar büyük bir salgın ve yaygın olması düşündürücü..
Ama insanoğlu, yani bizler yaptığımız büyük hatalar dünyanın canına okumakta , yasanılamaz bir dünya ya dogru gidiş sürmektedir.İlerleyen teknolojiye o kadar güvenmişiz ki ; her şeyin üstesinden gelir istediğin gibi davran ,kirlet,pislet,yağmala,çal,çırp,sömür,vur,öldür,aç,susuz bırak ,hepsi benim olsun sonra teknoloji her şeyi halleder tekrar başa alabiliriz.Yeni bir formatlama ile yeni bir düzen kurarız üstakıl aklı sürer gider.
Bu işte başı çeken ve dünyaya ayar vermeye çalışan yağmalama,sömürmeyle işe başlayıp uretmiş olduğu teknolojisini buyuk oranda başka milletleri esiretme, savaş teknolojisiyle ve asimile ettikten sonrada gundelik teknolojilerle sömüren ve bağımlı hale getiren bir düzen oluşturmuşlar.
Kovboy filmlerinde hep beyaz adam haklıdır gösterilir.Amerikanın yerli halkı Kızılderililer hep kafa keser ve kafa derisi yüzer .kendileri sütten çıkmış ak kaşıktır.Yerli halkların topraklarına dışarıdan geldikleri yetmemiş gibi o insanları katletmişler.Yeryüzünden silmişlerdir.Afrikadan yerlerinden yurtlarından ,ailelerinden koparılan köle olarak kullandığınız insanlar o konuyu hiç açmıyorum.Her taraf kan olur..
İşte Emperyalizm denilen budur.fitne sok,karıştır,yönet,sömür,öldür,yok et,yağmala üzerine kurulu kendini böyle ayakta kalmasını sağlayan bu düzendir.Bunun için planlar yapar,senaryolar yazar,kurgular,dener-nabız ölçer ,uygulamaya koyar dolayısıyla halkları,milletleri ,ırkları ,dinleri,mezhepleri birbirine düşman eder ve istediğine ulaşır. Yemle,Karıştır,parçala,yok et. Devletlere ,milletlere kurgulamış olduğu senaryoları oyuna döker,filme çevirir. Üzerinde ameliyat yapılmak istenen devlet ve millet anladığında iş işten geçmiş olur.Çünkü Beyin üzerinde yapılan ameliyat başarılı olmuşa kendi güdümüne girmiştir.masadan kalktıktan sonra o devlet ve millet bir zombi-mezardan çıkmış bir beden olmuştur.Sımsıkı ona ameliyatı yapana bağlıdır.Seçme seçilme halkın egemenligi formalite olmuştur.Emperyal devletin atadığı formalite devlet başkanları –dikdatör ler halkı sindirir.Oyun tutmuştur-göl bile maya tutmuştur.. Yakın zamanda yaşanan Arap baharında gördüğümüz devletlerin Libya ,Irak ,Suriye vb yaşananlar buna örnektir. Ülkemizin 15 temmuz gelen kadar ki süreç bunlara örnektir.Bağımsız devletlere yazılan senaryoları içlerindeki hayinlerle –yandaşlarıyla ihtilaller yaptırıp ameliyat masasına yatırmaya çalışırlardır.
Bu sayede istedikleri ülkeyi işgal eder ve sonsuza kadar her türlü sömürmek isterler.Çünkü onun akıl hocaları kandan beslenir.Terör örgütlerini kendileri önce kurarlar sözde bir dava adına tutunacakları yalandan bir bahane ile içinde yaşadığı milletin menfaatlerine bir parazit,bir hastalık gibi yıllarca zarar verir.Bunu gören yer yarılıp da arzın içine giresice Emperyaller sevinir.Yaptıkları pislikleri iyi göstermenin de yolunu bulmuşlar bu pisliği Hollywood temizler. Asker conisi sözde hep kahramandır,kurtarır zavallı insanları güya ve birde onur madalyası verirler.Ama kimse gerçek hayatta sivilleri katlettiğini,kimyasal maddelerle zehirlediğini,tecavüz gasp ,yağma yaptığını,hırsızlık yaptığını sömürdüğünü bilmez. Hangi ülkeye refah getirdin.tarihte literatürde yok.Eğer refah getirdiğini düşünüyorsan sülük gibi kaynaklarını emiyorsun dur.Libyayı Kaddafiyi yok ettiniz çıkarınıza ters düşüğü seninle çalışmadığı için,Irak devlet başkanı Saddam Huseyini yok ettiniz seninle çalışmadığı için.Afganistanı işgal ettiniz Ortadoğu ve Uzakdoğu daha kolay kontrol edebilmek için.Suriyeyi karıştırdınız Rusyayla danışıklı döğüşünüz.ki Ülkemize-Vatanımıza yeni bir ayar verebilmek için iyi bir kontrol noktası buldunuz. Azınlıkları kullanarak ve onlara size devlet kurduracağız vaaatleriye kandırarak dogal zenginliklerini ele geçirmeye devam edin nereye kadar gider.Dünyanın her yerinde yapmış olduğunuz bataklığın içinde öyle bir boğulursunuz ki. Yeryüzünden silinmecesine.
Sonunda keser döndü sap döndü hesap döndü mü diyelim. Ölen insanlarının sayısına bakınca sanki çuvalladınız gibi.. Dünyaya kafa kaldırıyodun,her ülkeyi tehdit ediyordun,Kıtalar arası füzen vardı,Ucak gemilerin vardı,aya gitmiştin ya hani o yüzden çok gelişmiş bir ülkeydin güya.. Yiğit muhtaç oldu kuru maskeye bilmem söylesemmi söylemesemmi !
Haberler de ne duyuyoruz…Ölürken bile hayinlikten geri durmuyorsunuz…terör örgütüne yardıma devam mı diyorsun ABD. yoksa buda mı bir oyunun parçası. Senin emperyal düzenin beklide kendi vatandaşını bile gözden çıkarmıştır.Belki de bu virüsü dünyaya ve kendi halkına senin akıl hocaların üretip bulaştırdı mı yoksa .Kendi ülkende bir arınma projesimidir ben bilemem ama senin sicilin çok bozuk senden her şey beklenir.
Atalarımız ne güzel demişler .’’Keser döner ,sap döner ,gün gelir hesap döner ‘’. ‘’Sular yüksldiğinde balıklar karıcaları,Sular cekilince de karıncalar balıkları yer’’.Kimse bugünkü gücüne -varlığına bakarak hep sonsuza dek böyle gider diye düşünmesin bunun bir garantisi yok.
(Yanlış anlaşılmasın ; kendi halinde işine gücüne bakan insan gibi yaşamaya çalışan ırkcılık yapmayan herkes hangi milliyetten olursa olsun o bir candır ve yaşama hakkı vardır,böyle kimse ölmesin.)

Yaz. Ahmet Güngör




_________________
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor Linkler







Tarih:     Mesaj konusu:

Başa dön
Hızlı Cevap
Kullanıcı Adı:


Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green
Seçenekler
Son Mesajı Alıntı Yap
 
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Konu Dışı/Off Topic Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

   
 
 
Bilgi & Servisler

Foto Galeri



Etiketler

endurocu motosiklet enduro redbull

ikiteker haberler yarışlar geziler

motokros macera kamp festivaller

forumlar xfighters dragyarışları

motogp seatosky supermoto dakar

Twitter

Web sitemizde yayınlanan en son güncel haberler, makale ve duyurulardan anında haberdar olmak için tarayıcınızda anlık bildirimleri etkinleştirebilirsiniz. Bu ücretsiz bir servistir...

Bildirimleri Etkinleştirin

Copyright © 2004, Tüm Hakları Saklıdır

endurocu   endurocu   endurocu   endurocu   endurocu

Ana Sayfa   Üyeler   Yazarlar