Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Elbette iki teker olsun çamurdan olsun, hatta motorsuz olsun bisiklet olsun ama iki teker olsun dört değil . . .
Her motor tipinin farklı amaç ve zevki vardır elbet. Hiç biri Enduronun yerini asla tutamaz ama sonuçta onlarda motosiklet. Mesela ben tatile gittiğim zaman bazen scooter kiralar gezerim vızır vızır, hemde iki kişi, çok pratiktir. Arkadaşımın Chooper/Cruiser da kullandım oda zevklidir.. vs.vs... Ammaaaaaa şu supersport/racingleri gerçekten sevmem, o motorların tek işlevi HIZ yapmaktır. Motorun üstünde çok rahatsız bir şekilde uzanıp sadece düzgün asfaltta gidebilmek bana pek zevkli gelmiyor.
Fakat sonuçta bütün motorcular kardeştir. Hayabusa kullananlarda dahil
Ve bütün motosikletler zevklidir. Ama Hayabusa ve türleri hariç
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız