Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Endurocu Olarak Pek Beğenmem |
Racing |
|
51% |
[ 270 ] |
Scooter |
|
22% |
[ 116 ] |
Chopper |
|
26% |
[ 141 ] |
|
Toplam Oylar : 527 |
|
Yazar |
Mesaj |
selis Çamurcu Anne

|
Tarih: Cum Tem 28, 2006 4:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
sinanyegin bunun endurocu veya anne olmamla ne alakası var... Kaldı ki, herkesin gibi benim de race kullanan arkadaşım var... Tarz meselesi herkes her şeyi sevmek zorunda değil...
Nasıl sigara alkol kullanmıyorsam bu maddeleri de sevmiyorum...İçenlere karşı da ayrıca bir antipatim var...Ama sigara içen kimseyle konuşmam demiyorum... Bu olayı böyle düşünün... Neysseeee...
MAQARA herkes kendi doğrularını savunur...  _________________ Şu an çirkin bir tırtılım
Elbet bir gün muhteşem bir kelebek olacağım.... |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
MAQARA Demirbaş Üye

|
Tarih: Cum Tem 28, 2006 11:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
olsun yinede korkmuyorum  _________________
 |
|
Başa dön |
|
 |
Arsel Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Ağu 01, 2006 8:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Hangi motor tipine mi uzağız?
Ben trübin motora epey uzağım, dizel motora da uzağım gerçi. Araba da motosiklet de benzinli. Malum, içten yanmalı 4 zamanlı tek silindir 200 cc lik bir scooter motor hemen selenin altında.
Şaka bir yana racing motosikletlere uzağım. Motorun büyüklüğünden ziyade alınan keyif ve işlevi önemli.  _________________ http://www.samsunlife.com
Yamaha Majesty 400 / Arsel Ozgurdal / Samsun |
|
Başa dön |
|
 |
dlimavi Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Ağu 01, 2006 9:09 am Mesaj konusu: |
|
|
Aşağı yukarı bir arkadaşımın chopper motorunu birkaç bin KM kullandım.Anladımki benim sürüş tarzıma biraz uzak bir motor.Ayrıca şehir içinde scooter kullanıyorum.Şehir içinde scooter'in zevki başka!! _________________ Hayatı seviyorsan, zamanını boşa harcama ! Çünkü zaman hayatın ta kendisidir ! ! . . .
HÜSEYİN AYDEMİR
BMW R1100 RS
TEKİRDAĞ |
|
Başa dön |
|
 |
__face__ BMW Grubu

|
Tarih: Sal Ağu 01, 2006 9:41 am Mesaj konusu: |
|
|
evet bencede bütün motorlar güzeldir ve binilir ama ben RACİNG leri çok sevmiyorum amacı sadece karayolunda hız... aman çizilmesin altı vurmasın bide oturuş koumundaki rahatsızlık vb... çook meşakatli gibi gelio bana... yada biz enduroda alıştıkya allaaahh diyip paldır küldür gitmee ondan heraldee...
ama RACİNG cilerede yaygı sonsuz eklemek lazıım kutuplaşma değil maksadımız...bi motorcu ne kullanırsa kullansın mutorcudur bence..
saygılar... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|