Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Cum Tem 28, 2006 2:19 pm Mesaj konusu: VİTESLE GÜREŞMEK NİYE Kİ......
Dikkat edilirse genellikle racing ve scooter ların antipati yarattığı görülüyor,racing in ses ve oturuş şekliyle insanlara filistin işkencesi gibi geldiği fikri yaygın.Ama ille de vites arayanlara şunu diyebilirim ki amerikadaki belediye otobüsleri ve iş araçlarının da dahil olduğu %85 lik dilim otomatik viteslidir.
Ne yazıkki pizzacı,kuryeci veya benzeri mesleği icra ederken sizleri rahatsız ettiğinden olsa gerek,bu tür makinaları da sevemedik ama bir gün denk gelirse T-MAX kulllanın ve sonra sccoter ile ilgili fikirleriinizi yazın. _________________ Yamaha Touching Your Heart
M.Teoman(X-Max'06)UlUtaş
Safety First then RIDE!
yakışmadı bence bir anneye.Burada enduro kullananları görseydin bir daha enduro ya binmemeye yemin ederdin diye düşünüyorum.Önemli olan aynı duyguyu aynı heyecanı farklı tip motor da olsa 2 tekerle almak değil mi?O güzel Bebeğin ileride anne ben honda cbr 600 rr almak istiyorum derse ne diyeceksin ^olmaz çoçuğum binemezsin mi ?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız