|  Giriş  |  Hemen Üye Ol

www.endurocu.com :: Başlığı Görüntüle - Enduro ruhu nerede?

Sıkça Sorulan SorularSıkça Sorulan Sorular   AramaArama   Motosiklet GruplarıMotosiklet Grupları   HesabınızHesabınız   Özel Mesajlar (PM)Özel Mesajlar (PM)   GirişGiriş 

Enduro ruhu nerede?
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantılar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
matcam
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Prş Ağu 26, 2010 10:28 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alfa demiş ki:
Motorculuk esasen kuvvetli bir bünye ister. Öyle pek hanımevladı işi değildir. Bu işe her başlayan sonuna kadar gidemez. Çok azı bunu başarır. Trend bir düşer bir çıkar. 4-5 senedir bir hucüm oldu şimdi durakladı. Elenecek ve gerçekten motorculuğu tutku seviyesinde benimseyenler devam edecektir.

aynen katılıyorum.
gezecek adam bulamayan biri olarak, volkan'ın hangi duygularla yazdığını da tahmin ediyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor Linkler

Tarih:     Mesaj konusu:

Başa dön
hepyek
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

MesajTarih: Prş Ağu 26, 2010 1:08 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

motor amaç olmaktan çıkıp araç olmaya dönüşünce asıl tehlike başlıyor. valla gezecek kimse bulamazsam yek pare yolculuklardan keyf almaya çalışıyorum...
B rh+
olcays@gmail.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HTBAYDAR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Pzr Ağu 29, 2010 10:22 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar, hiç olmazsa motorunuz yanınızda ve canınız istediği zaman binme şansına sahipsiniz. Bunun değerini bilin ve fırsat yaratın kendinize. Ben Bu sezon Türkiyede ancak 2-3000 km yapabilecek kadar kalabildim. Bunun dışındaki zamanım hep çöllerde sondaj başında geçti. Kışın milletin sezon kapalı dediği zamanlarda bile daha fazla yol yapmıştım... Hanımımı motorumun terkisine atıp uzun yol yapabilmek için yanıyorum buralarda.

Herkese dertsiz, tasasız, keyifli, uzuuun kmler olsun...
aykut54
Değerli Üye
Değerli Üye

MesajTarih: Pts Ağu 30, 2010 2:41 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Haftaiçi çalışınca sadece cumartesi pazar kalıyo hatta bazen sadece pazar
gunleri kalıyor ...

elimden geldigince haftasonları istanbul dışı geziler yapıyorum ...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
askon
Değerli Üye
Değerli Üye

MesajTarih: Sal Eyl 07, 2010 12:20 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

motorcu ruhu daha cok hoş olmuş evet yakın arkadaşımız endurocu değilse motosıkletı ne olursa olsun arkadaşlık bağımız var oluyor .Fakat böyle bıri var yada yok ise kendımıze motosıkletımızın katagorısınden arkadaşlar bulmaya calışıyoruz ama sonuçta hepımızde motorcu ruhu var bu konuda ben şanslıyım çünki benım motorumun katagorısınde ya kuryeler var yada sucular Laughing şimdi bunu nıye hep anlatmaya çalışıyorum özellıkle yakın cevremde ve burada endurocu kıtabının topiğinde anlatmaya çalışmıştım.Ülkemızde motosıkletıyle gezıler yapan arkadaaşları tebrık etmek gerek hakıkaten bu zaman ve maddı olarak kolay bır sey değil fakat dıyorumki iki teker olsun mesafeler kısa olsun doğayla motorumuzla rüzgarla hep buluşalım ben hiç bır sey yapamazsam kemerburgazdan bahçeköyden sarıyere uzanıp gelıyorum ister kış olsun ister yaz olsun ve bılıyorumki gezdiğim mesafelerı en ekonomık şekılde gezmek bana daha buyuk zevk verıyor
Ben cok görüyorum karaköyde bır motosıklet servısıne gelmiş yabancı plakalı gezgın turıstler ya aklım almıyor eskiii mi eskı model motosıkletlerle cıkmışlar yola sağı solu dökülüyor motorun şimdi onlara sorsak rotaları ne kadar uzundur .Bütcelerı kım bılır ne kadardır oysa bız burda yalovaya gitsek ne hazırlıklar yapıyoruz sanki bıraz lüksleştırıyoruz gıbı gelıyor bana gezılerımızı kendımızı yanı bır depo benzınle 400 km re gıtsek molada konserve yesek cantamızda ufak bır kamp tüpü olsa cayımızı demlesek doğayla doğal yaşasak
Fazlamı doğal oldum kusuruma bakmayın kendi düşüncelerım herkese saygım var olmalıda en ıyısı ben kendı doğallığımla gezılerıme devam en iyi artçım oğlum la
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Hızlı Cevap
Kullanıcı Adı:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green
Seçenekler
Son Mesajı Alıntı Yap

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantılar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Bilgi & Servisler

Foto Galeri

Etiketler

endurocu motosiklet enduro redbull

ikiteker haberler yarışlar geziler

motokros macera kamp festivaller

forumlar xfighters dragyarışları

motogp seatosky supermoto dakar

Twitter

Web sitemizde yayınlanan en son güncel haberler, makale ve duyurulardan anında haberdar olmak için tarayıcınızda anlık bildirimleri etkinleştirebilirsiniz. Bu ücretsiz bir servistir...

Bildirimleri Etkinleştirin

Copyright © 2004, Tüm Hakları Saklıdır

endurocu   endurocu   endurocu   endurocu   endurocu

Ana Sayfa   Üyeler   Yazarlar