| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Karahisar03 Değerli Üye

|
Tarih: Pts Nis 14, 2008 10:26 am Mesaj konusu: Sakarya Poyrazlar 2.Motosiklet festivali. |
|
|
Arkadadaşlar bu sene festivalimizin ikincisini düzenliyoruz. Tabiat harikası , doğa ile başbaşa kalabileceğiniz, Sakarya merkezine 5 dk mesafede eşsiz bir Millipark dır. Festival proğramı ve etkinlikler tarih yaklaştıkça duyurulacaktır. Tüm arkadaşlar davetlimizdir. Çadırlarınızı hazırlayın bu festival kaçmaz. Geçen seneki festival görüntülerine ulaşmak isteyen arkadaşlar www.sakaryamotosiklet.com adresini ziyaret etsinler. Görüşmek üzere. Selamlar.
Geçen seninin görüntüleri için linki kullanabilirsiniz.
http://www.sakaryamotosiklet.com/festival/festival.htm

En son Karahisar03 tarafından Sal Nis 29, 2008 11:17 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
e_erdun Tecrübeli Üye

Kayıt: Jan 29, 2006 Mesajlar: 270 Nerden: İstanbul/G.o.paşa
|
Tarih: Çrş Nis 16, 2008 10:45 am Mesaj konusu: |
|
|
hayırlısınla. geçen sene ordaydık.busenede ordayız.
allah kısmet ederse. |
|
| Başa dön |
|
 |
soncadirci Yeni Üye

|
Tarih: Çrş Nis 16, 2008 4:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet arkadaşlar ben (son cadırcı ) sitenize yeni üye oldum sakarya da oturuyorum bütün arkadaşlarımızı sakarya festivaline davet ediyorum bütün arkadaşları festivalde karşılıyacam herkesi bekliyorum........ _________________ 30.31.1 haziran sakarya festivali buyrun. |
|
| Başa dön |
|
 |
minik Tecrübeli Üye

Kayıt: May 07, 2007 Mesajlar: 153 Nerden: adapazarı/SAKARYA
|
Tarih: Çrş Nis 16, 2008 7:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
| soncadirci demiş ki: |
evet arkadaşlar ben (son cadırcı ) sitenize yeni üye oldum sakarya da oturuyorum bütün arkadaşlarımızı sakarya festivaline davet ediyorum bütün arkadaşları festivalde karşılıyacam herkesi bekliyorum........ |
hakkıcım kendini bi tanıtsaydın tanışma topiklerinde insanlar festivale gelecek ve en son çadır kuranı bekleyecekler seni tanımak için  _________________ İMAJ HİÇBİRŞEYDİR,ASLOLAN TUTKUDUR,TUTKU ENDURODUR
0532 730 08 27
0543 296 44 33
motominik@yahoo.com.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
endurocu58 Kıdemli Üye

|
Tarih: Çrş Nis 16, 2008 10:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
hazirana çok var bence festivalı baharda yapmak daha mantıklı ama başkan kararı almiş bizde uymak düşer dolayısıyla biz minik kardeşimizle baskına geliriz oranın bir tozunu olırız bahar çikmdan  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|