Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: May 13, 2005 Mesajlar: 423 Nerden: istanbul/bahçelievler OFFLINE
Tarih: Prş May 15, 2008 6:15 pm Mesaj konusu:
bıyıklı gamsız mustafam şimdi bu tarfle kesin bulur şenol üstadım..hazırlayın çadır yerlerini..yalnız mustafam gamsızım genelede dışarda hamakta yatar..iki ağaç arası ayarlayın abime... _________________ www.enduroist.com
Tarih: Cum May 16, 2008 12:30 am Mesaj konusu:
enduroist demiş ki:
bıyıklı gamsız mustafam şimdi bu tarfle kesin bulur şenol üstadım..hazırlayın çadır yerlerini..yalnız mustafam gamsızım genelede dışarda hamakta yatar..iki ağaç arası ayarlayın abime...
Bilmem mi.Ama çadırı kurar gece ilerleyen saatlerde cadırı bulamaz mecburen hamakta uyur.Ama orası biraz rakım olarak yuksektir bilemiyorum yani.
Haa ağaç araları çok sıktır tam hamaklıktır. _________________ Saygılarımla
Şenol SEL
Yamaha Ybr 125
senol_sel@hotmail.com
0535 727 95 11
[color=Red]Lütfen her zaman Full koruma ve KASK kullanın
Tarih: Cum May 16, 2008 2:49 pm Mesaj konusu:
kesinleşmiş festival aktiviteleri:
1- DJ performans
2- konser
3- tavla turnuvası.
4-enduro motosikletler için tatlı su arazi turu.
5-enduro yarışı.
6-motosikletle yavaş gitme yarışı.
7-ATV kiralama
8-sabah sporu-kültür fizik çalışması
9-fotoğraf yarışması.
10-çocuklar için temel izcilik eğitimi.
11-PAINT BALL
görüşmeleri devam eden ama kesinleşmemiş aktiviteler;
-motosiklet test sürüşleri.
sevgili muhtarımız şenol sel in uğraşları sonucu cuma ve cumatesi günü PAINT BALL firması 5 X 2 kişilik gurupların oynamasına uygun şekilde teçhizat ile birlikte şenliklerimizde olacaklar.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız